ROBOTPORSZIVÓ,PADLÓTISZTITÓROBOT

Rendezés:
Listázás:

iROBOT BRAAVA 390T PADLÓTISZTITÓROBOT

-Padlótisztitórobot - Az iRobot Braava 390T intelligen...
89,900Ft

iROBOT BRAAVA JET 240 PADLÓTAKARITÓ ROBOT

iRobot Braava jet™ 240 padlótakaritó robot Padlótörl...
68,900Ft

Forradalom a takarításban: robotporszívók

robotporszívók ​A robotok korszaka már elkezdődött, beszivárogtak a hétköznapjainkba, itt vannak az otthonainkban! Önnek még nincsen robotizált segítsége? Akkor ideje beszerezni egyet, például a takarításhoz! A robotporszívók tökéletes példái a precízen irányítható, hasznos és hatékony robotizált háztartási berendezéseknek.

A takarítás minden otthonban kötelező napirendi pont, amire időt és energiát kell szánni, különben kosz és rendetlenség fog eluralkodni a szobákban. De ki mondta, hogy ezt segítség nélkül kellene csinálni? A robotporszívók tökéletes példái annak, hogyan takarítsunk kevés fáradtsággal, de profi szinten.

Egy ilyen robotporszívó ajándéknak sem utolsó, hiszen ki az, aki ne örülne annak, hogy leveszik a válláról a takarítás terhét! A padlóburkolatok száraz és nedves takarítására egyaránt alkalmas robotporszívóval nem marad egyetlen hajszál, porcica vagy egyéb szennyeződés sem a padlón, és ehhez Önnek fel sem kell kelnie a kanapéról!

Ismerje meg az általunk forgalmazott robotporszívókat, és bátran keressen fel minket!

 

Egy háztartási eszköz, amit imádni fog: a robotporszívó

robotporszívó ​A legtöbb ember a nap nagy részét munkával tölti, ami után jól esik a pihenés. Viszont erre nem mindig van lehetőség, mert sajnos a házimunkát is el kell végezni. Azonban modern világunknak köszönhetően már vannak olyan eszközök, amelyek ezt megkönnyítik, és kisebb-nagyobb terheket vesznek le a vállunkról. Ilyen például a robotporszívó is.

 

A robotporszívó napjainkban már egyáltalán nem számít luxusberendezésnek, ráadásul, aki egyszer vásárol egyet, az soha többé nem akar majd nélküle élni. Elég csak bekapcsolni és megcsinálja helyettünk a takarítást, miközben mi pihenhetünk, főzhetünk, vagy épp dolgozhatunk. Egyes készülékek előre beprogramozhatóak, hogy mire Ön hazaér, már kész is legyen a takarítás, valamint a munka végeztével visszatérnek az indulási helyükre. A robotporszívóba beépített mélységérzékelőnek köszönhetően nem kell attól sem félni, hogy a készülék leesne a lépcsőn.

 

Szabaduljon meg Ön is egyszerűen a háztartási munka egy részétől, vásároljon robotporszívót! Tekintse meg termékeinket és rendeljen kedvére!

Copyright ©
Interhifi Holding KFT | 06-1-288-0315 | +36-70-523-7955 | hifi@Interhifi.hu | 1133 Budapest, Vág u. 19.