ROBOTPORSZIVÓ,PADLÓTISZTITÓROBOT

Rendezés:
Listázás:

iROBOT BRAAVA 390T PADLÓTISZTITÓROBOT

-Padlótisztitórobot - Az iRobot Braava 390T intelligen...
109,600Ft

iROBOT BRAAVA JET 240 PADLÓTAKARITÓ ROBOT

iRobot Braava jet™ 240 padlótakaritó robot Padlótörl...
75,900Ft

iROBOT ROOMBA 605 ROBOTPORSZIVÓ

-Robotporszivó -iAdapt alkalmazzkodó takaritási technológ...
74,900Ft

Egy háztartási eszköz, amit imádni fog: a robotporszívó

robotporszívó ​A legtöbb ember a nap nagy részét munkával tölti, ami után jól esik a pihenés. Viszont erre nem mindig van lehetőség, mert sajnos a házimunkát is el kell végezni. Azonban modern világunknak köszönhetően már vannak olyan eszközök, amelyek ezt megkönnyítik, és kisebb-nagyobb terheket vesznek le a vállunkról. Ilyen például a robotporszívó is.

 

A robotporszívó napjainkban már egyáltalán nem számít luxusberendezésnek, ráadásul, aki egyszer vásárol egyet, az soha többé nem akar majd nélküle élni. Elég csak bekapcsolni és megcsinálja helyettünk a takarítást, miközben mi pihenhetünk, főzhetünk, vagy épp dolgozhatunk. Egyes készülékek előre beprogramozhatóak, hogy mire Ön hazaér, már kész is legyen a takarítás, valamint a munka végeztével visszatérnek az indulási helyükre. A robotporszívóba beépített mélységérzékelőnek köszönhetően nem kell attól sem félni, hogy a készülék leesne a lépcsőn.

 

Szabaduljon meg Ön is egyszerűen a háztartási munka egy részétől, vásároljon robotporszívót! Tekintse meg termékeinket és rendeljen kedvére!

Copyright ©
Interhifi Holding KFT | 06-1-288-0315 | +36-70-523-7955 | hifi@Interhifi.hu | 1133 Budapest, Vág u. 19.