OLED TV a tökéletes képminőségért

OLED TV a tökéletes képminőségért

At OLED TV-k az OLED technológia által képesek a valósághű megjelenítésre, az LG OLED TV-i pedig kiemelkednek a mezőnyből, köszönhetően a számos technológiai innovációnak, amit felhasználtak a készülékek megalkotásakor.

A LED technológia mindenki számára ismert, hiszen napjainkban már szinte mindenhol használjuk világításra, de híradástechnikai eszközökben is gyakori. Az OLED ettől egyetlen apróságban különbözik: a fénykibocsátásért felelős, elektrolumineszcens réteg egyfajta szerves vegyület, kis molekulák vagy polimer, ami elektromos áram hatására világít. Az LG OLED TV-iben ez a technológia jelenik meg, amely kis mérete miatt alkalmas igen nagy felbontású képek tökéletes megjelenítésére is, ez által valósághű élményt biztosít.

Amennyiben szeretné az otthonában élvezni a mozik képminőségét, válasszon Ön is OLED TV-ink kínálatából! Webáruházunkból az LG OLED TV-it is megrendelheti, méghozzá kedvező áron, és néhány napon belül élvezheti az otthonában a tökéletes képminőséget! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!